Història

El Centre d’Especialitats Mèdiques (CEM) és un espai dedicat a especialitats mèdiques i proves complementàries en règim ambulatori, amb centres a Vilassar de Mar i a Premià de Mar, inscrit i autoritzat pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Neix amb una clara vocació de servei. Des de 1991, parlar de medicina privada a Vilassar de Mar és parlar de CEM. Els seus orígens se situen en el Casal de Curació de Vilassar de Mar, quan dos col·laboradors d’aquesta institució, per cobrir les necessitats assistencials del poble, van decidir fundar-lo amb la filosofia de comptar amb un equip de metges especialistes de prestigi i oferir un servei de medicina privada d’alta qualitat i proper a la ciutadania.

A mesura que les necessitats assistencials a Vilassar de Mar van anar incrementant-se, es va decidir canviar d’ubicació, sobretot per ser fidel a la seva idea original. D’aquesta manera va ampliar les seves instal·lacions per incrementar el nombre d’especialitats i serveis, eliminant les barreres arquitectòniques per fer-lo més accessible, i va facilitar a la població un servei més adaptat als nous temps.

Des dels seus orígens a l’actualitat, el CEM compta amb un gran nombre d’especialitats i serveis assistencials impartits per un ventall de metges i personal sanitari de prestigi i gran dedicació. Prova d’això és que les principals mútues i companyies de salut privades el tenen incorporat en els seus quadres mèdics.

Sent fidel al seu compromís de qualitat i servei a preus molt competitius, el CEM va inaugurar un nou espai a Premià de Mar. Cèntric, millorant l’accessibilitat al mateix, amb facilitat per a l’aparcament, amb un equip de metges i professionals sanitaris altament qualificats per cobrir les necessitats assistencials d’aquesta població i que també està present en el quadre mèdic de les principals mútues i companyies de salut.

El maig de 2013 el CEM va absorbir el Centre Mèdic Vilassar, situat a Vilassar de Mar, i que porta més de 30 anys prestant servei a la població.

La nostra proposta assistencial va encaminada a un sol objectiu:  Vetllar per la seva salut