Preguntes més freqüents

Com puc demanar hora?

Per demanar hora de visita amb els nostres especialistes, pots contactar per telèfon als diferents centres, per correu electrònic a cemvilassar@cemvilassar.com, o parlar-nos per WhatsApp fent clic aquí o escanejant el codi QR següent.

Sant Josep: 93 750 20 67
Mossèn Rebull: 93 759 59 02
Premià de Mar: 93 754 92 58

Quines mútues em cobreixen?

Pots visitar la secció “mútues” d’aquesta pàgina web per saber quines especialitats tenim concertades amb cada mútua mèdica, o bé consultar per telèfon, WhatsApp, correu electrònic, o presencialment als nostres centres.

Com puc demanar hora per renovar permisos?

De la mateixa manera que per visita mèdica, pots contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic, o via WhatsApp.

Què necessito per renovar permisos?

Per renovar el carnet de Conduir, només és necessari portar el DNI i el carnet de conduir actual. Per obtenció, només cal portar el DNI.
Les fotografies per carnets de conduir es fan al centre.

Nosaltres ens encarreguem de la tramitació, i el mateix dia sortirà amb un document provisional per conduir amb una vigència de 3 mesos. Rebrà el carnet definitiu al seu domicili per carta ordinària, en un plaç no superior als dos mesos.

Per renovar llicències de Marina, Armes, Animals perillosos, Seguretat privada, o Grues, es necessari portar una fotografia de carnet.

Quines altres revisions em puc fer?

A part de les revisions oficials de permisos descrits al punt anterior, gaudim d’un metge especialista en medicina de l’esport que pot fer revisions mèdiques esportives per les federacions esportives, que inclou revisió, ECG, ergometria i informe d’aptitud.

Puc visitar-me sense mútua?

Sí, acceptem pacients privats sense mútues. Consulta el preu dels diferents serveis trucant als nostres centres, per correu electrònic, via WhatsApp  o presencialment.

Què passa si no porto la tarjeta de la mútua?

En el cas de pertànyer a una mútua mèdica pero no tenir en el moment de la visita la targeta, caldrà deixar un dipòsit de 50€, que serà retornat al validar la targeta en els 7 dies següents.

Puc fer-me anàlisis de sang/orina?

Els nostres tres centres gaudeixen de servei d’anàlisis clíniques. Cal venir sense cita prèvia entre les 8 i les 9.30h.