Nou servei de Nutricionista

El CEM Vilassar inaugura nou servei de Nutricionista al centres de Sant Josep a Vilassar de Mar i al centre de Premià de Mar.

Comptem amb la senyora Maria Ponsirenas, diplomada en nutrició humana i dietètica per la Universitat de Barcelona, amb 15 anys d’experiència en el sector, i experta en l’aplicació de la dietètica en els diferents estats fisiològics (infància, adolescència, embaràs, lactància, menopausa), en casos de patologia crònica (diabetis, hipertensió, colesterolèmies, insuficiència renal i hepàtica, colitis, colon irritable…), en quadres aguts (diarrees, vòmits, restrenyiment, flatulències…), en situacions especials (intoleràncies i al·lèrgies alimentaries) així com també formant part de tractaments complementaris en traumatismes i lesions musculars, obesitat associada a depressió, fibromiàlgia i fatiga crònica, trastorns del comportament alimentari, càncer, etc.

En els últims anys s’ha especialitzat en el tractament d’intoleràncies digestives (fructosa-sorbitol, lactosa…) associades a hiperpermeabilitats intestinals, disbiosi, alteracions de flora arran de tractaments amb antibiòtics, quadres d’estrès, etc. Aplicant coneixements de dietoteràpia i micronutrició.

Aquest servei no està inclòs en els oferits per mútues mèdiques, sent un servei privat amb un cost de 30€ per sessió.